Nojumes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Avotiņi Lietuva, pārstāvniecība Lietuvā

Tilžės 103, Šiauliai
Vārti, žogi, vārtu serviss, metāla žogi, koka žogi, betona stabi, vārti, automātika, barjeras, nojumes

Kompānija Avotiņi, SIA, Bāze, celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Daugavpilī

Rūpniecības 1, Daugavpils LV-5404
Jumtu. Jumtu segumi. Metālapstrāde. Metālizstrādājumi. Metāla tirdzniecība.Metāls. Metālu tirdzniecība, PVC, Jumta logi. Metāla apstrāde.Būvmateriālu ražošana. Būvmateriālu būvkonstrukciju vairumtirdzniecība.Būvmateriālu vairumtirdzniecība. Jumta segumi. Jumta. Angāri.Būvmateriāli un būvkonstrukcijas, būvmateriālu

Metalinvest, SIA

Pildas 16b, Rīga LV-1035
Apraksts:

Mūsu uzņēmums nodarbojas ar dažādu metāla konstrukciju projektēšanu, ražošanu un uzstādīšanu, tostarp arī konstrukciju no nerūsējošā tērauda, kurās var izmantot koku un stiklu, proti:

✓ kāpnes ✓ margas ✓ žogi ✓ režģi ✓ vārti ✓ nojumes ✓ lūkas ✓ pandusi.

AN Dizains, SIA

Viskaļu 22, Rīga LV-1026
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Vienkāršu un ekskluzīvu kāpņu izgatavošana un uzstādīšana ✓ Metālapstrāde ✓ Galdniecība ✓ Ūdens abrazīvā griešana Par uzņēmumu:

Latvijas uzņēmums Winstaco izveidots 2002.gadā un projektē,izgatavo, uzstāda mūsdienīgas kāpnes, trepes un margas,vārtus un žogus, kā arī kvalitatīvas metāļkonstrukcijas, metālkalumus privātmājām,  biroju un komerciālajām ēkām. Uzņēmums plašo produktu klāstu piedāvā eksportam Skandināvijā, Lielbritānijā un visā Eiropā.

TEDS Logi, filiāle

Atbrīvošanas aleja 104, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA Teds logi, durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metālaun tenta garāžas, aromadifuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dāŗzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, pvc logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību, polikarbonātasiltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

TEDS Logi, filiāle

Daugavpils LV-5401
Apraksts:

SIA "Teds logi" - durvis, vārti, žalūzijas, jumti, dūmvadi, apkure, metāla un tenta garāžas, aroma difuzori, siltumnīcas, katli, kazani un citas preces mājai un dārzam, kā arī piedāvājam to montāžu, piegādi un ar tiem saistītos darbus. Mūsu piedāvājumā ir PVC durvis, PVC logi, alumīnija durvis, alumīnija logi, visu veidu žalūzijas, moskītu tīkli, iekšdurvis, finierētas iekšdurvis, ekofinierētas iekšdurvis, laminētas iekšdurvis, ārdurvis dzīvokļiem, ārdurvis mājai, metāla durvis, garāžu vārti, teritoriju vārti, jumtu segumi, jumta papildelementi, ūdens noteksistēmas, skārdnieku darbi, skārda izstrādājumi, metāla garāžas un nojumes, tenta garāžas un nojumes, pirts logi, pirts durvis, apkures katli, apkures krāsnis, pirts krāsnis, pirts elektriskās krāsnis, dūmvadi.

SIA "TEDS" nodarbojas arī ar dārza piederumu tirdzniecību. Polikarbonāta siltumnīcas, lapenes, dārza duškabīnes, polikarbonāts, dārza mēbeles, dārza inventārs, čuguna trauki, čuguna pannas, čuguna katli, kazani, kazana krāsnis. Mūsu piedāvājumā ir arī aroma gaisa mitrinātāji, difuzori, aroma eļļas, pomanderis automašīnai un citas preces mājai un preces dārzam.

HugeHalls, SIA

Ulbrokas 44a, Rīga, LV-1021
Apraksts:

Mūsdienīgas zāles dažādām biznesa zonām. Pilns objektu piedāvājums, aprīkojums pret visiem sniega vējiem. Esam vadošais Latvijas uzņēmums, kurš specializējas gan pvc angāru, gan skārda angāru gan arī silto noliktavu būvniecībā. Visi angāri tiek aprēķināti pēc Erocodiem. Piedāvājam pilnu ciklu - no projektēšanas, projekta saskaņošanas, ražošanas, montāžas līdz nodošanai ekspluatācijā. Visas konstrukcijas pārklātas ar karsto cinkošanu un atbilst C3 aizsardzības klasei. Mūsu produkciju ir iespēja apskatīt jebkurā reģionā visā Latvijā, ja nepieciešams ir iespēja atrādīt ikvienu produktu, topošais klients var gūt atsauksmes no pasūtītāja, lai pārliecinātos par mūsu izstrādājuma augsto kvalitāti, ir iespēja iegūt pagarināto garantiju līdz pat 10 gadiem, kuras laikā vismaz reizi gadā tiks apsekots objekts un veikti apkopes darbi (ja būs nepieciešami), kā arī, ja Klienta vainas dēļ tiks konstatēti bojājumi, jūs saņemsiet par to remonta tāmi, saskaņojot tos īsos termiņos, defekti tiks novērsti.

Montage Pro Ltd, SIA, Dažādas sarežģītības montāžas darbi

Ulbrokas 44a, Rīga LV-1021
Apraksts:

Montage PRO ltd savu darbību sāka 2011. gada sākumā. Šajā laika posmā ir realizēti vairāki simti mazu (līdz 80m2) un lielu (6040m2) projektu dažādās valstīs, sadarbība ar visiem uzņēmumiem Latvijā. Komanda montē metāla konstrukcijas, skārda un PVC sendviču paneļus, kompozīta materiālu, betona pārsegumu, sienu paneļus, termo paneļus utt. Mūsu speciālisti veic kvalitatīvus betonēšanas darbus. Dažādas sarežģītības alumīnija/tenta konstrukcijas un angāru ražošana un montāža.

Remdek, SIA

Vītoliņi, "Industriālais parks" , Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017
Ražojam: ✓ Traktoru priekšējās uzkares ✓ Metāla kāpnes ✓ Nestandarta metāla konstrukcijas ✓ Individuāli pasūtījumi  Metālapstrādes uzņēmums:

Ražojam un pārdodam traktora priekšējās uzkares MTZ 80, 82, T40, Valtra, John Deere, Massey Fergu, FENDT, Case, Claas, Deutz Fahr, New Holland u.c. Celtspēja 1200 - 2400 kg. Pieņemam individuālus pasūtījumus. Iespējama piegāde.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

IS, SIA, Guļbūves, dārza mēbeles

Valmiermuiža, Vanagu 2c, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Pakalpojumi: ✓ Virpoto apaļkoku guļbūves ēku projektēšana ✓ Guļbaļķu karkasu izgatavošana ✓ Masīvkoka dārza mēbeļu izgatavošana ✓ Guļbūvju ēku un konstrukciju uzstādīšana ✓ Konsultācijas par guļbūvju izgatavošanu un uzstādīšanas procesu ✓ Nestandarta konstrukciju izgatavošana un uzstādīšana ✓ Tehniskais atbalsts un būvniecības speciālistu palīdzība

RJK, SIA

Mālu 30, Rīga LV-1058
RJK piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Skaņas iekārtas, noma, apkalpošana. ✓ Gaismas iekārtas, noma, apkalpošana. ✓ Skatuves konstrukcijas, noma, apkalpošana. ✓ Skaņas tehniskais nodrošinājums. ✓ Gaismas tehniskais nodrošinājums. ✓ Skatuves tehniskais nodrošinājums. ✓ Pasākumu, koncertu, festivālu, izstāžu, prezentāciju tehniskais nodrošinājums. ✓ Gaismans dizains un tehniskie risinājumi. ✓ Gaismas scenogrāfija. ✓ Muzikālais (audio) noformējums.

Schuco Latvija, SIA, logi, durvis, fasādes

Plieņciema 14, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
SIA "Schüco Latvija" piedāvājumā:: ✓ durvis, ✓ logi, ✓ fasādes, ✓ bīdāmās sistēmas, ✓ saules aizsargsistēmas, ✓ drošības sistēmas. Apraksts:

Schüco ir viens no vadošajiem augstas kvalitātes logu, durvju un fasāžu sistēmu piegādātājiem, kas izgatavoti no alumīnija, PVC-U un tērauda. Miljoniem Schüco izstrādājumu tiek izmantoti visā pasaulē un atbilst augstākajām dizaina, komforta, drošības un energoefektivitātes prasībām.

Proffloor, SIA

Vienības gatve 32, Rīga LV-1004
Apraksts: Uzņēmums ar ilggadēju pieredzi un profesionāliem meistariem veiks koka grīdu, parketa ieklāšanu, kopšanu un atjaunošanu (slīpēšana, pulēšana, lakošana, eļļošana). Pie mums var iegādāties augstas kvalitātes parketu, parketa dēļus, līmes, eļļas un lakas koka grīdām.

Airtex, SIA, Tentu serviss

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
SIA "AIRTEX" pakalpojumi un piedāvājumi:: ✓ Vieglo piekabju tenti un karkasi ✓ Tenti lauksaimniecības tehnikai ✓ Apvidus un vieglo automašīnu tenti ✓ Pašizgāzēju tenti ✓ Kravas auto tentu izgatavošana ✓ Laivu tenti ✓ Telts ar piepūšamu karkasu ✓ Angāri un karkasa teltis ✓ Rūpnieciskie aizkari un vārti ✓ Baseini zivju audzēšanai ✓ Tentu furnitūra

Darts Serviss, SIA, PVC, stikla, alumīnija konstrukcijas

PVC stikla alumīnija konstrukcijas
Stabu 56, Rīga, LV-1011
Apraksts: SIA „Darts Serviss” daudzus gadus specializējas daudzveidīgu konstrukciju ražošanā un uzstādīšanā, izmantojot stiklu – gan kā paredzēts lietot, gan arī pa materiālu veidiem, ko izmanto kopā ar stiklu. Lielā pieredze, kas uzkrāta firmas „Darts Serviss” pastāvēšanas laikā, ļauj mūsu ražošanas iecirknim un speciālistiem, kas nodarbojas ar montāžas darbiem, risināt pasūtītāja uzstādītos uzdevumus ieplānotajos termiņos un augstā kvalitātē. Turklāt vienmēr tiek lietoti pazīstamu ražotāju droši sertificēti materiāli.

GGBK, SIA

Rīgas 78, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar visa veida celtniecības un remontdarbiem – jumta logu montāža, noteksistēmu montāža, jumta remonts, strādājam ar jumta un metāla fasādēm.

ŠIK studija, SIA, Tentu un laivu pārklāju ražošana

Braila 22, Rīga, LV-1024
Apraksts:

Darbnīca "ŠIK Studija" nodarbojās ar tentu un dažādu laivu pārvalku ražošnu. Piedāvājam lieliskus tentus un pārklājus Jūsu dārza mēbelēm, kā arī ilgtspējīgus, augstas kvalitātes laivu pārvalkus.

Zvaigznītes, ZS, Viesu māja pie Aiviekstes upes

"Zvaigznītes" , Indrānu pagasts, Madonas nov., LV-4826
Viesu mājas pakalpojumi:: ✓ Nakšņošana ✓ Pirts ✓ Āra kubls ✓ Nojume līdz 40 personām ✓ Laivas noma ✓ Telts vieta ✓ Batuts ✓ Siera degustācijas ✓ Kāzu pieturvieta Brīvdienu māja Aiviekstes upes krastā::

Jauka un omulīga brīvdienu māja Aiviekstes upes krastā! Piedāvājam gan pirtiņu, gan nakšņošanu, gan telpu ar kamīnu nelielām viesībām. Mums ir arī nojume āra pasākumiem vasarā, volejbola laukums, batuts, laiva, kā arī gatavojam mājas sieru! Būsiet mīļi gaidīti izbaudīt klusumu un mieru pie dabas! Mēs strādājam, lai pie mums ne tikai iegrieztos, bet arī atgrieztos!

Viesu nams Strenči, SIA Ābolīši

Rīgas 28a, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
Pasākumu zāles: Viesu namā atrodas divu veidu zāles – lielā ar ietilpību līdz 100 cilvēkiem un mazā ar ietilpību līdz 30 cilvēkiem.  Mazā zāle ir ērta nelielu svinību organizēšanai - tajā ir biljarda galds, kamīns, bāra lete, galdi un krēsli, savukārt otrajā stāvā atrodas lielā zāle ar galdiem un krēsliem, kā arī plaša atpūtas telpa ar biljarda galdu, kamīnu, klubkrēsliem, televizoru un iespēju iziet uz balkona.