Nojumes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

ECO Baseini, SIA

Rīgas 49a, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
Kvalitatīvi jumti baseiniem, baseinu jumti dažādos toņos, bīdāmie baseinu jumti, nojumes .

Senču Jumti, SIA

Idus, "Cerības" , Sēļu pagasts, Valmieras nov., LV-4213
Pakalpojumi:: ✓ Jumtu darbi ✓ Jumiķa pakalpojumi ✓ Koka jumta segumi ✓ Koka nojumes ✓ Jumtu maiņa

Arbora, SIA

Visplašākā zāģmateriālu izvēle! Piegāde visā LV!
"Vilkāres" , Codes pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: SIA "Arbora" specializējas dažādu veidu kokmateriālu ražošanā, tirdzniecībā, iepērk oša un ozola zāģbaļķus, malku. Uzņēmums piedāvā kurināmo: malku, briketes, granulas, kūdru, ko piegādā ar savu transportu. Struktūrvienības atrodas Vecumniekos, Rīgas 37A un Bauskā, Salātu 25.

Dižāpas, SIA, Kempings

"Dižāpas" , Rendas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3319
Apraksts: "Dižāpas" kempings atrodas Usmas ezera austrumu krastā. Klusa, gleznaina atpūtas vieta ar lielisku peldvietu, īpaši bērniem. Iespēja makšķerēt gan ezerā, gan upītē. Nopērties vienīgajā čigānu pirtī Latvijā. Laivu īre, katamarāni, gokarti. Telšu vietas neierobežotam apmeklētāju skaitam. Ugunskura un piknika vietas. Iespēja rīkot sporta spēles un korporatīvos pasākumus.

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
Profesionāls pašlīmējošo ruļļu materiālu piedāvājums:: ✓ ruļļu materiāli un pašlīmējošās plēves dažādām nozarēm: reklāma, dekors, dizains, interjers, biroja telpas, izglītības iestādes, valsts aģentūras, tirdzniecības vietas, izstāžu zāles, pasākumi ✓ specializētās pašlīmējošās plēves: iekšējā apdare, mēbeles, arhitektūras risinājumi.  ✓ materiāli virsmas aizsardzībai, auto aizsardzībai  ✓ pašlīmējošie materiāli auto aplīmēšanai, auto aizsardzībai, auto reklāmai  ✓ magnētiskās plēves un materiāli ātrai informācijas maiņai, izglītības iestādēm, tirdzniecības centriem u.c. ✓ termopārneses tehnoloģija: termoplēves tekstilizstrādājumiem, termopreses, griešanas ploteri

Grāveri, kempings

"Grāveri" , Rendas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3319
Apraksts:

Jauns kempings Usmas ezera krastā! Skaista un ideāli piemērota vieta atpūtai ar ģimeni, draugiem vai privātu pasākumu rīkošanai (sporta spēles, salidojumi, dzimšanas dienas, Līgo u.tml.). Kempinga mājas, pirts, viesu māja, telšu vietas, nojume ar galdiem un soliem, pirtnieka pakalpojumi, futbola un volejbola laukumi, laivu noma, ugunskura vietas, piknika galdi, soli un mangali.  Laipni lūgti kempingā "Grāveri"! http://www.booking.com/hotel/lv/graveri-kempings.lv.html

Perchina.lv - siltumnīcas

Rīga
Apraksts: Mūsu uzņēmums ne tikai ražo un pārdod siltumnīcas, bet arī piedāvā profesionālus montāžas jeb ierīkošanas pakalpojumus. Mums ir plašs sortiments, kas ietver šūnu polikarbonātu, šūnu polikarbonāta siltumnīcas, plēves siltumnīcas un dažas citas papildus preces un iekārtas.

Plastilux Group, Polikarbonāta siltumnīcas

A.Deglava 45, Rīga, LV-1035
Apraksts: Uzņēmums PLASTILUX-GROUP ražo un pārdod zīmolu ULTRAMARIN, SUNNEX, POLYNEX šūnu polikarbonātu. Visbiežāk polikarbonātu izmanto lauksaimniecībā – siltumnīcu būvniecībā, ziemas dārziem un verandām. Pēdējā laikā polikarbonāts tiek izmantots dažādu reklāmu un izstāžu stendu, vitrīnu un paviljonu veidošanai.

METĀLA DURVIS Baltijas durvis, SIA

Drošas un skaistas durvis 💯
A.Deglava 45, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Dažāda veida durvju tirgošanu un ražošanu; ✓ Pulverkrāsošanu; ✓ Plastmasas logus; ✓ Metāla durvju ražošanu; ✓ Uzstādīšanu; ✓ Pandusu ražošanu; ✓ Siltumnīcas Piedāvājam: PIEDĀVĀJAM VISA VEIDA DURVIS: standarta durvis, metāla durvis pēc pasūtījuma, metāla durvis ar MDF apdari, stiklotas durvis, metāla durvis ar vitrāžu, masīvkoka durvis, iekšdurvis ar rorplates pildījumu, sertificētas ugunsdrošās durvis, tehniskās durvis.

Konkas, SIA

Angāri, nojumes, pergolas, paviljoni!
Pērnavas 25, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmuma „Konkas” galvenie darbības virzieni ir angāri, nojumes, pergolas, paviljoni un to aprīkojums. Mēs izstrādājam un realizējam dažādas sarežģītības projektus.

Nomadic Homes, SIA - glempings, vigvamu ražošana un noma, SUP, telšu un aprīkojuma noma, piedzīvojumu tūrisms

"Kadiķi" , Vītiņu pagasts, Dobeles nov. LV-3721
Apraksts:

Nomadic Homes ir Latvijā radīts zīmols, kas reprezentē unikālas glempinga teltis. Dizains akcentē zaļu domāšanu, kā arī rada izpratni par vērtībām... Nomadic Homes - VIGVAMI, vigvamu ražošana un to noma, VIGVAMI, vigvamu ražošana un to noma, SUP noma, aprīkojums un inventārs pasākumiem.

Dizaina nojume ir Nomadic Homes jaunais produkts. Nojume ir gan pārdošanā, gan iespējams iznomāt. Tā paredzēta svētkiem, kāzām, dārzam, atpūtas vietām, vasaras kafejnīcām, brīvdabas tirdziņiem.

Baltveide, SIA

Dzirnieku 16, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Kokapstrādes uzņēmums - "Baltveide":

"BALTVEIDE" ir kokapstrādes uzņēmums ar daudzu gadu pieredzi. Ražošana notiek uzņēmuma ražotnē, kas specializējas unikālu mēbeļu, koka logu un durvju izstrādē. Pieredze strādājot ar korporatīvajiem un individuālajiem klientiem. Piedāvājam pilnu servisu no projekta līdz izstrādājuma uzstādīšanai.

Alberts.Namdari, SIA

Ainažu 16, Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Apraksts:

Uzņēmums, kurā strādā pieredzējuši un profesionāli meistari, būvē koka namus un atpūtas mājas, kā arī ražojam mūsdienīgas moduļu (modulārās) ēkas. Ražojam arī 100% ekoloģiskas mājas, dabīgi elpojošās bez plēvēm. Iespējama arī mājas apdare. Sadarbībai atvērti!

Apkure mājai, SIA

Salamandras 1, Rīga LV-1024
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Apkure mājai" veic celtniecības, remonta, renovācijas, smilšstrūklu, uzstādīšanas un konstrukciju darbus. Pārdodam, uzstādam un specializējamies māju ventilācijā un apsildē. Piedāvājam arī DPF filtru tīrīšanu jebkura veida mašīnām un tehnikai. Konsultācijas, objekta apskate ir bez maksas. Pieredze, kvalitāte, pieņemamas izmaksas.  Piedāvājam arī galdniecības darbus.

JK industriālais parks, SIA

Viļakas 1d, Rēzekne LV-4604
Apraksts: Nodrošinām dažāda veida metāla konstrukciju izgatavošanu, to piegādi un uzstādīšanu.

Semko, SIA, Rosela

Bauskas 20, Rīga, LV-1004
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Mūsu uzņēmums ražo augstas kvalitātes korpusa mēbeles mājām, dzīvokļiem, ofisiem, mazumtirdzniecības un sabiedriskām telpām. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv

BST Rīgas baseini, SIA, baseinu ierīkošana, aprīkojums

Mūkusalas 51, Rīga LV-1004
SIA "BST Rīgas baseini" pakalpojumi:: ✓ Baseinu apkope; ✓ Baseina sagatavošana ziemai; ✓ Baseina sagatavošana sezonai. Baseinu ierīkošanas un apkopes speciālisti:

Mūsu speciālistiem ir ilggadīga (pat vairāk kā 20 gadu) pieredze peldbaseinu ierīkošanā un apkopē.

Mūsu galvenie darbības virzieni ir:

✓ Peldbaseinu aprīkojuma tirdzniecība, montāža un konsultācijas; ✓ Peldbaseinu,  mākslīgo dīķu un strūklaku ierīkošana. Aprīkojums visdažādākās formas un izmēra baseiniem, dīķiem un strūklakām; ✓ Dažādu veidu dezinfekcijas līdzekļi peldbaseinu, dīķu, SPA baseinu ūdens uzturēšanai un kopšanai, saunu kopšanai; ✓ Bīdāmās jumta konstrukcijas. Dažādas krāsu, formas un izmēru variācijas. Var izmantot virs baseiniem, SPA baseiniem vai vienkārši kā nojumes; ✓ SPA masāžas baseini. Piedāvājam pasaules labāko ražotāju masāžas baseinus; ✓ Projektētājiem sniedzam nepieciešamo informāciju pareizai peldbaseinu projektu izstrādei.

Foveol, SIA

Ezera 3a, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Apraksts: Foveol piedāvā: pvc logi, pvc durvis, žalūzijas, žalūziju uzstādīšana. Durvis, logi, metāla durvis, jumtu segumi, metāla jumtu segumi. Jūsu vēlmes, mūsu pieredze, kvalitāte un garantijas!

veicis.lv, internetveikals, SIA INK 99

Jelgavas 42, Rīga, LV-1004
Piedāvājumā:: ✓ Auto riepas, preces automašīnām ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apkure, kondicionieri, klimatiskā tehnika ✓ Sadzīves tehnika, elektronika ✓ Mobilie telefoni/Sakaru tehnika ✓ Santehnika ✓ Atpūtai un sportam ✓ Datortehnika ✓ Dārzam, mājai un mežam ✓ Preces bērniem ✓ Žogi un vārtu automātika u.c. preces

Goodwin, SIA, Žalūzijas Daugavpils

Turpinām strādāt klātienē!
Alejas 99, Daugavpils LV-5401
Mūsu produkcija:: ✓ Bīdāmās alumīnija konstrukcijas ✓ Bezrāmju konstrukcijas ✓ Nojumes ✓ Žalūzijas ✓ Moskītu tīkli Apraksts:

Visa veida žalūzijas jūsu mājai un ofisam. Liela audumu izvēle, labas cenas un termiņi. Salons piedāvā rullo, vertikālās, horizontālās, koka, plisētas, diena-nakts, romiešu un aizsargžalūzijas. Kā arī moskītu tīkli, plisēti moskītu tīkli, bīdāmās alumīnija konstrukcijas, verandu, terasu, balkonu un lodžiju iestiklošana. Nestandartu formu, izmēru konstrukcijas izgatavošana. SIA ”Goodwin” piedāvā labu kvalitāti un garantē, ka visa produkcija būs saražota no sertificētiem materiāliem. Izgatavošana pēc jūsu individuāliem izmēriem. Mūsu salonā var apskatīt visus produkcijas paraugus. Goodwin arī piedāvā pakalpojumus metālizstrādājumu pulverkrāsošanā.