Nojumes, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

GunsnLasers, SIA

Mārkalnes 10, Rīga LV-1024
Lāzertags, peintbols, kartingi, virtuālā realitāte, VR, airsoft, peintbola parks, GunsnLasers, GunsnLasers peintbola parks, peintbola parks Rīgā, GunsnLasers izklaides parks, GunsnLasers izklaides parks Rīgā. 

Burtakas, SIA, Atpūtas komplekss, viesu nams Vidzemē

"Burtakas" , Straupes pagasts, Cēsu nov. LV-4152
Sporta svētki, kāzas, sporta spēles, sporta spēļu rīkošana. Lielpirtis, lielpirts, (zāle 100 cilvēkiem) 75 gultas vietas, kubla pirts, kubla pirts ziemā, baseintipa kubls, dīķis, terases pirts, pirtis, piestātnes mājiņas, nojume 50 cilvēkiem, kamīntelpa, mājiņas, mājas, nami, viesu nami, dīķi, sporta laukumi, sporta vietas, atpūtas vieta,

Solar XPro, SIA

Ulbrokas 19a, Rīga LV-1021
Pie mums var iegādāties:: ✓ saules paneļus (saules baterijas) ✓ invertorus (tīkla, akumulatoru un hibrīdos) ✓ akumulatorus stiprinājumus saules paneļiem ✓ kabeļus, konektorus ✓ personīgās mini elektrostacijas ✓ litija akumulatorus

Mēs piedāvājam arī:

✓ elektroauto uzlādes stacijas ✓ saules peneļu nojumes ✓ elektroauto uzlādei iebūvējamos saules paneļus

Motiva Latvija, SIA

Mūkusalas 15a, Rīga, LV-1004
"Motiva Latvija" piedāvātā produkcija:: ✓ Fasādes žalūzijas; ✓ Iekštelpu žalūzijas; ✓ Verandas, nojumes un pergolas; ✓ Ventilācija; ✓ Fasādes alumīnija apdare; ✓ Markīzes; ✓ Saulessargi; ✓ Mājai un dārzam; ✓ Viedās mājas sistēmas.

Motiva Latvija, SIA

Vecā Ostmala 24-4. stāvs, Liepāja, LV-3401
RENSON, fasādes žalūzijas, interjera, iekštelpu žalūzijas, žalūzijas, visa veida žalūzijas Renson, Renson fasādes žalūzijas, premium outdoor, pergolas, terases, verandas, dekoratīvās fasādes, alumīnija fasādes. Viedās tehnoloģijas, preces bērnu drošībai, žalūzijas, fasādes žalūzijas, markīzes, pergolas, terases, elektropievadi,

NOTE, SIA, Kemperu remonts un aprīkojums

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts:

SIA NOTE jau vairāk nekā 20 gadus nodrošina savus klientus ar augstvērtīgu servisu kemperu jomā. Mēs lepojamies ar to, ka zinām, kas ir kemperis no tā pašiem pamatiem. Tāpēc spējam sniegt saviem klientiem pilnu pakalpojumu klāstu - kemperu nomu vai iegādi, kempera apkopi un remontu. Mēs uzstādam, veicam apkopi un remontējam: antenas, elektroinstalācijas, ledusskapjus, gaisa kondicionierus, ūdens sildītājus, pneimatisko piekari, gaisa spilvenus, bremžu sistēmu, riepas, stiprinājumus, ventilācijas un santehnikas aprīkojumu. Kā arī veicam kemperu remontu pēc negadījumiem un sadarbojamies ar apdrošināšanas kompānijām.

 

 

Foveol, SIA

Stacijas 30, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
Apraksts: Foveol piedāvā: pvc logi, pvc durvis, žalūzijas, žalūziju uzstādīšana. Durvis, logi, metāla durvis, jumtu segumi, metāla jumtu segumi. Jūsu vēlmes, mūsu pieredze, kvalitāte un garantijas!

Alan Ltd., firmas birojs, žalūziju ražotne

Grenču 1a, Rīga, LV-1029
Apraksts: ALANDEKO - viens no pieredzes bagātākajiem un profesionālākajiem žalūziju ražotājiem Baltijas tirgū - interjera un fasādes žalūzijas, markīzes, aizsargslēģi - mūsdienīgi saules, lietus un vēja aizsardzības risinājumi, automatizēta žalūziju vadība.

Krone IB, SIA. Būvkonstrukcijas

Daugavas 38-1, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts: KRONE piedāvā stikloto alumīnija un PVC būvkonstrukciju — logu un durvju, fasāžu, virsgaismu u.c. konsultācijas, projektēšanas un montāžas darbus, kā arī esošo stikloto konstrukciju pārbūves un remontdarbus. Mūsu sniegto pakalpojumu un darbu kvalitātes garants ir vairāk kā 20 gadu pieredze, vadošie sistēmu piegādātāji un kvalificēti sadarbības partneri, zinoši un kompetenti darbinieki, profesionālas montāžas brigādes, kā arī augsta atbildības sajūta par padarīto.

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

ALANDEKO jeb ALAN LTD darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Uzņēmuma galvenās kompetences ir žalūziju, aizkaru un mēbeļu ražošana, kā arī interjera priekšmetu mazumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Izveidots arī ērts interjera lietu interneta veikals alandeko.com.

Neptūns, restorāns, kempinga vieta Jūrmalā

Atpūties zaļi!
Jaunķemeru ceļš 1, Jūrmala LV-2012
Apraksts:

Restorāns "Neptūns" ir senākais “zaļi” domājošs restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 42 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā. Pie mums plašā izvēlē atradīsiet nepelnīti piemirstus klasiskos ēdienus no Latvijas nacionālās un padomju virtuves, kā arī Eiropas virtuves ēdienus no vietējiem sezonas produktiem. Neatkarīgi no sezonas grilējam uz atvērtā grila visa gada garumā. Karstās vasaras dienās jūsu rīcībā ir terase ar nojumi, savukārt ziemas laikā restorāna zāle ar vēsturisku auru un banketu-semināru zāle ar kamīnu. Īpaši gaidīti viesi pie mums ir ģimenes ar bērniem – piedāvājam bērnu istabu, āra rotaļlaukumu, veselīgus ēdienus un izklaidējošus bērnu rītus. Atpūties “zaļi” vietā, kur pazūd steiga!

OL-TERRACE

Latgales 322, Rīga LV-1063
Piedāvājam:: ✓ Stiklotas jumta verandas ✓ Jumta verandas ar saunu ✓ Verandas un terases klājumu ✓ HoReCa terases ✓ Jumta terases ✓ Bīdāmo sistēmu stiklojumu ✓ Stiklotas verandas ar polimēra terases dēļiem ✓ Piemājas verandas ar polikarbonāta jumtu ✓ Līmētas masīvkoka verandas ✓ Auto nojumes ar polikarbonātu ✓ Rūdītā stikla bīdāmās sistēmas ✓ Dārza verandas ✓ Individuālu projektu izstrāde

ALANDEKO, veikals Kuldīgā

Pilsētas laukums 5, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Žalūzijas ruļļveida, rullo, horizontālās, bambusa, koka, vertikālās, alumīnija, auduma, motorizētas. Romiešu žalūzijas. Žalūziju ražošana. Aizsargslēģi, nojumes un markīzes. Dizaina, interjera priekšmeti, trauki un galda piederumi, mājas tekstils. Lampas. Audumu un aizkaru tirdzniecība. Aizkaru sistēmas ziemas dārziem. Paceļamie

''ALANDEKO'', veikals T/C ''SĀGA'', žalūzijas, aizkari, markīzes

Biķeru 4, Ulbroka, Ropažu nov.
Apraksts:

ALANDEKO veikals tirdzniecības centrā SĀGA aicina Jūs ienirt interjera dizaina entuziastu pasaulē.Šeit atradīsiet jaunākās mēbeļu un gaismas ķermeņu tendences, plašu paklāju un mājas tekstila sortimentu, visas nepieciešamās lietas virtuvei un galda klājumam, kā arī neskaitāmus interjera dekorus un visburvīgākās dāvanas.Mūsu veikalā strādā arī aizkaru dizaineri, kuri palīdzēs izvēlēties tieši jums piemērotāko logu noformējumu – aizkarus, žalūzijas, markīzes, atbilstoši jaunākajām interjera iekārtošanas tendencēm un jūsu vēlmēm.

DIGNE, SIA

"Kramiņi" , Valles pagasts, Bauskas nov. LV-5106
Kokmateriālu ražošana: ✓ Brusas; ✓ Jumta spāres; ✓ Latas; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Apdares dēļi; ✓ Koka sētas dēļi; ✓ Pirts apdares dēļi no liepas, apses, baltalkšņa; ✓ Lāvas dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Koka būvkonstrukcijas.

Raco, SIA

Piņķi, Rīgas 13-16, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
konstrukciju izbūvi un jumta segumu montāžu, kā arī lietus ūdens noteku sistēmu uzstādīšanu. terašu izbūve, nojumes

Kudrjavceva Z., šūšanas pakalpojumi

Mārupes 19, Rīga, LV-1002
pārklāju, čeholu, mugursomas, mugursomu, tekstila, sporta, mūzikas instrumentu, brezenta, matraču, nojumes , sēdekļu pārklāji, līmēšana, rāvējslēdzēju maiņa, nomaiņa, pāršūšana. automašīnu, baseinu, čeholi, tenti, nojumes